Wie zijn wij?

Hé lieve allemaal! Wij zijn Femke en Floor van LikeToBeAGirl, leuk dat je oDSC00581p onze blog bent beland!

Ik ben Floor en ik ben 15 jaar. Ik ben geboren op 1 maart 1999 in Assen, waar ik nu nog steeds woon. Later wil ik graag verhuizen naar een grotere stad zoals Amsterdam, Rotterdam of Leiden. In groep 8 is Femke mijn allerbeste vriendinnetje geworden, we zijn heel erg close samen. Inmiddels zit ik in de vierde klas op het VWO (Atheneum). Vroeger was ik eerlijk gezegd altijd al een beetje van de aandacht, ik deed altijd toneelstukjes en dansjes voor de visite. Ik heb in totaal op 6 verschillende theaterscholen gezeten, wat ik altijd ontzettend leuk vond. Helaas is het op dit moment niet meer te combineren met school, mijn sport hockey en LikeToBeAGirl. Dus ik heb ervoor gekozen nu te stoppen met acteren. En toen kwam ons eigen bedrijfje! Wat is het toch awesome, wauw. We groeien zo hard en zijn zelfs op een punt dat we er geld mee verdienen. Never expected! Ik lees werkelijk elke reactie en zodra er een abonnee bij is ben ik heel gelukkig. Want dat is waarvoor Femke en ik werken, mensen die ons leuk vinden en inspiratie of tips uit onze filmpjes/blog kunnen halen. Blijf vooral reacties geven en abonneren want ik kan niet in woorden uitleggen hoeveel dat voor me betekent! Liefs Floor ♥
Vastleggen in volledig scherm 27-4-2014 184247.bmp
Ik ben Femke en ik ben 14 jaar oud. Ik ben geboren op 7 april 2000 in Assen, ook ik woon daar nog steeds. Inmiddels zit ik in de vierde klas op het Atheneum. Ik heb groep 2 overgeslagen, en dat is dan ook de reden dan ik 14 ben en in de 4e zit. Ik vind het helemaal geen probleem dat ik jonger ben dan alle kinderen uit mijn klas. Ik doe aan hockey en speel piano. Ik heb ook veel aan dansen en acteren gedaan, maar heb voor hockey gekozen (waar later piano bij kwam). Mijn beste vriendin is Floor, zoals jullie probably al wel doorhadden. Ik vind het leuk dat we LikeToBeAGirl hebben en geniet er ook van als mensen onze site bezoeken of onze filmpjes kijken. Kusjes Femke

Meestal beginnen beautybloggers later met filmpjes maken, maar bij ons is dat andersom. Toen we een tijd bezig waren met onze filmpjes zijn we er ook een blog bij begonnen. We hopen oprecht dat jullie ons blijven volgen en tips geven. Dikke kus van ons!

Advertenties

5 gedachtes over “Wie zijn wij?

  1. Hay! Kei leuk zo’n eigen website met alles erop en eraan! Zouden jullie me willen helpen met nieuwste trends en dingen die je als meisje eigenlijk wel MOET weten? Dat zou echt super zijn!
    Kussies,

    Isa

  2. Na da is ne dolle site da oe habbe zeg. Ik ha die filmkes va noe darallemaol zien gedaon en vinde die me ne haor dingkes de loekste. Hai oe meskien ens zin om mit mie nen kupske koffie gaon drenke?
    Greute nen dikke tuut van Sjoerd

Laat je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s