Vogue set + een selfie stick!

DSC04503

Hi!

Bijna overal waar je loopt zie je wel selfie sticks. Op youtube worden er ontzettend veel ‘selfie sticks winacties’ gehouden en ook Instagram staat er vol mee. Maar hoe leuk is dit? Een Vogue set met een selfie stick! Lees snel verder om hier meer over te weten komen.

Vroeger had ik vaak douchegel en deodorant van Vogue. Ik kreeg het regelmatig als cadeautje op verjaardagen van vriendinnen, maar gaf het soms ook wel eens aan anderen (lekker cliché…). In mijn kast stonden altijd wel 2 flessen klaar om gebruikt te worden! In dit pakketje van Vogue zitten 2 deodorant flessen en 1 douchegel.

DSC04491 DSC04494 DSC04500

Hoe ik de geur zal omschrijven? Erg zoet! Het schijnt erg verzachtend voor je huid te zijn, en het zorgt zelfs voor een heerlijk energiek gevoel! Vroeger was deze geur 1 van mijn favorieten, ook al hou ik niet eens van katten…

DSC04501

Dit is niet zomaar een Vogue set. Nee! Bij dit leuke pakket zit een… selfie stick! Stiekem was ik altijd wel benieuwd naar zo’n stick, maar ik vertikte er eentje te kopen. Ik ben dus stiekem wel blij dat ik er nu eentje heb… Dat worden veel selfies 🙂

DSC04498 DSC04504 DSC04507 DSC04508

Maar goed, hoe werkt zo’n selfie stick nou? Je heb verschillende soorten, sommigen hebben een afstandsbediening of een knopje aan het uiteinde, maar dat heeft deze niet. Je klikt je telefoon in het houdertje, start de camera app op en stelt zelfontspanner in. Stick in de lucht en lachen maar! Maar wat ook leuk kan met zo’n stick is vloggen! Je kunt er namelijk ook kleine digitale camera’s op klikken. Je krijgt dan een beetje het GoPro idee vind ik.

DSC04505

Zo, ik ga de komende weken lekker ruiken en veel selfies maken. Wil jij nou ook zo’n leuk pakketje? Deze is te koop bij de Intertoys van €14,00 afgeprijsd naar €12,98! Wees er dus snel bij.

Advertenties

Laat je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s