Floor en Femke, wat gebeurt hier?

image_00006

Een blanco pagina voor me. ‘Typ hier uw tekst.’ Maar wat moet ik nou eigenlijk typen? We hebben de afgelopen tijd zo weinig van ons laten horen. Er zijn hooguit 3 artikelen online gekomen, terwijl we juist heel veel leuke dingen hebben meegemaakt. De jaarwisseling is achter de rug, we zijn op het kantoor van Intertoys geweest, we zijn samen op ‘tour’ gegaan naar Utrecht, we hebben toetsweek, we hebben de 9000 abonnees bijna in the pocket, we kwamen erachter dat Femke niet naar de YouTube-gathering kan, ik (Floor) heb een rolletje in een lokale film, we hebben verjaardagen en feestjes gehad, we hebben ons opgegeven voor MEP en oeps… Daar was dan ook nog de blog. GIRLS, how are ya doing?! 

Een specifieke reden waarom er zo weinig artikelen online komen hebben we niet. Het enige excuus is de drukte. Drukte van de decembermaand met ontzettend veel projecten, hockey, school, verjaardagen, filmen, natuurlijk ons privéleven en noem het maar op. Ik ga een paar dingetjes even apart aan jullie ‘vertellen.’

Jaarwisseling

Jullie allemaal natuurlijk een onwijs gelukkig en gezond 2015. Ik besefte me dat we dit eigenlijk nog niet tegen jullie gezegd hebben. Wijzelf hebben het met zijn allen (daarmee bedoelen we onze gezinnen) oud & nieuw gevierd bij Femke thuis, wat heel gezellig was! Lekker eten, spelletje, kletsen, vuurwerk: je kent het wel. Na twaalven kwam Femkes vriendje nog even langs en ben ik (Floor) naar andere vriendinnen gegaan.

foto.JPG wordt weergegeven

Kantoor Intertoys

Dit was ook gaaf! Door de Intertoys waren we uitgenodigd om even een ochtendje langs te komen op kantoor waar we werden rondgeleid, foto’s hebben gemaakt en een vergadering hebben gehad. We kregen eigenlijk alles te zien: van het magazijn tot en met de namaakshop. En wat is het gróót! Overal speelgoed, barbies, toystory, playmobiel, poppen, lego, knuffels: de hemel voor kinderen eigenlijk. We hebben een nieuw contract ondertekend wat inhoudt dat we nu nog maar 1 keer in de 3 weken een product opgestuurd krijgen waar we een artikel of filmpje over maken voor This is It.

Nieuw intro4

Privé

We hebben natuurlijk ook zo onze eigen dingen. Vakantievrienden van mij kwamen bijvoorbeeld langs en ik heb op 31 januari opnames voor een film die jongens hier maken. We doen ook mee aan MEP en gaan op Franse uitwisseling! Daar krijgen jullie binnenkort waarschijnlijk nog meer over te horen ;D

In ieder geval pakken we de draad echt wel weer op. We moeten het allemaal gewoon even op een rijtje krijgen en dan komen er weer knallende artikelen aan hoor. Wedden? In ieder geval gaat er nu heel veel aandacht naar ons YouTubekanaal want die 10.000 is al in zicht, woohoo!

Advertenties

2 gedachtes over “Floor en Femke, wat gebeurt hier?

Laat je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s