Nepwimpers van de Primark

Nieuw intro

Toen ik een paar weken geleden in de Primark in Bremen was, heb ik een doosje nepwimpers meegenomen van €1,50. Ik wilde weten of ze goed waren en aangezien het echt geen geld is, vond ik het leuk om te proberen. Natuurlijk deel ik met jullie mijn mening. Lees dus even verder voor mijn review over de nepwimpers van de Primark.

DSC00162 DSC00167 DSC00169

Dit zijn de wimpers in het doosje. Ik vind het een heel leuk ontwerp, het is duidelijk dat het een doosje van nepwimpers. Ik heb de Sultry genomen, omdat deze in mijn ogen het minst ‘nep’ leek vergeleken de anderen. Het zijn mooie en tegelijk volumineuze wimpers. Daarnaast zit er ook nog lijm bij die een soort buisje heeft waardoor je het makkelijk op de nepwimpers kan smeren. Nu ben ik wel heel benieuwd hoe het eruit ziet…

Before

 

DSC00183

Ik heb behalve een lijntje op mijn waterlijn nog niks op mijn ogen. Dat lijntje op de onderkant heb ik eigenlijk altijd en breng ik voor de mascara, dus ook voor de nepwimpers aan.

 Eerst de ene aanbrengen…

DSC00204 DSC00195 DSC00197

Het aanbrengen ging gemakkelijk, de lijm werkt prima. Zorg wel dat je er niet te weinig opsmeert want dat laat het makkelijk los. Ik bracht de nepwimpers aan met een pincet, omdat het toch best wel een priegelwerkje is.

Het verschil

DSC00202

Hier heb ik één oog met, en eentje zonder.

Resultaat/After

DSC00232 DSC00299

I love it. I really love it. Oké, het is voor mij wel iets te heftig om naar school op te doen. Maar voor een feestje of uitgaan is het perfect. Het laat mijn ogen echt spreken vind ik. Sowieso doe ik zelf altijd al heel veel mascara op voor de volume, maar langer maken kan niet. Met deze nepwimpers wel! In het begin zit het wat onwennig, maar na een kwartiertje zit het al veel comfortabeler. Ik vind ze aan de binnenkant wel iets te lang, ze mochten daar wel wat aflopen. Ik heb niet zo heel veel tekst verder, alleen dat ik het gewoon prima nepwimpers vind!

DSC00238

En ga jij de nepwimpers ook uitproberen? Laat het achter in de comments!

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Nepwimpers van de Primark

  1. Heey meisjes ik heb een leuk idee voor een blog. Als jullie de lipsmackers van cola kennne en jullie hebben ze. Dan kunnen jullie daar een revieuw over maken. Groetjes een lezer

Laat je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s