Boulevard shiny hearts | Palette

DSC02767

Als meisje kun je natuurlijk niet genoeg make-up hebben om je helemaal op te dutten. En tja, hoe kunnen we dan zoiets laten liggen voor dat geld?

Dit keer is de This is it blog een beetje anders! Vandaag niet alleen maar foto’s van swatches, maar er gaat echt gewerkt worden! Maar ja, eerst toch moeten jullie wel eerst even zien waar ik over praat…

– Een palette met 49 oogschaduw kleuren, 3 kleuren compact powder, 6 kleuren lipgloss en 6 kleuren blush! Pfoe, dat is een hoop.

DSC02766

DSC02768

DSC02769

DSC02771

DSC02772

DSC02774

DSC02778

DSC02779

DSC02781

Je zag hier een aantal foto’s van het palette. Een aantal foto’s zijn genomen met een lamp, en sommige ook zonder. Zo kun je het goed zien, vind ik zelf!

Je ziet misschien dat er een beetje losse poeder in de doos ligt, en dat er behoorlijk was poeder uit het 2 hartje is. Waarschijnlijk is dit gebeurd toen het pakketje onderweg naar mijn huis was, ik trof het namelijk zo aan! Gelukkig zit er nog genoeg in voor een mooie look!

En de swatches (die van de lipgloss zit er ook bij):

DSC02777

 

DSC02775

DSC02812

Maar zoals ik hiervoor al zei, er gaat gewerkt worden. En dat ga ik doen door een make-up look voor jullie te maken met behulp van dit palette!

Voor deze ooglook gebruik ik 4 verschillende kleuren oogschaduw. Een roze kleur, paars, donkerpaars en de highlighter.  Je kunt oneindig veel combinaties maken, maar ik heb voor deze kleuren gekozen!

Om te beginnen breng ik de roze oogschaduw (nummer 1) aan op het midden van mijn bewegend ooglid. Zorg ervoor dat je dit goed en dekkend aanbrengt, het helpt wel dat de oogschaduw goed gepigmenteerd is!

Nu ik dit heb gedaan pak ik de paarse kleur (nummer 2). Ik omlijn als het ware de roe kleur, zodat nu mijn heel bewegend ooglid is ‘ingekleurd’ met oogschaduw. Als de paarse kleur er goed opzit, bedek ik dit nog met de donkere paars. Dit vind ik erg mooi staan, dit brengt een mooie schaduw in je bewegend ooglid. Dezelfde donkere kleur breng ik aan op mijn onderste wimperrand.

Nu ik alle oogschaduw heb aangebracht, voeg ik als laatste nog de highlighter, toe. Onder mijn wenkbrauw & in mijn binnenste ooghoek. Tadáááá!

DSC03350

 

DSC03353

 

DSC03382

En blijft de oogschaduw nou ook goed zitten? Ik bracht de oogschaduw aan rond 16:00, en om 22:00 zat het nog gewoon goed. Na veel leren, bloggen en de CosmoGirl! lezen zit de oogschaduw er dus nog prima op! Gelukkig 🙂

Dit pallet is €9,99 en te koop bij de Intertoys!

Vond jij dit nou een nuttige blogpost? Laat dan even een reactie achter, en wie weet maak ik dan nog wel meer makeuplooks!

 

Advertenties

Laat je reactie achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s